„Igen!” – Egy varázslatos utazás kezdete

Szerző: | jan 11, 2022

Talán tudtad, amikor megláttad őt. Amikor először beszélgettetek. Amikor azt gondoltad, nem is rossz a humora. Mikor először ölelt át, mikor először táncoltatok a verandán. Vagy a nappaliban karácsonykor. 

Lehet, hogy lassan ismerted fel, talán számtalanszor elsodort az élet egymás mellől, mégis tudtad a szíved mélyén, hogy Ő az. Nem lehet más. 

Talán elképzelted az oltár előtt, talán pont olyan, mint amilyennek gyermekként álmodtad a férjed. Látod, ahogy mosolyog majd Rád, amikor felé sétálsz utatok kezdetén. Mert az esküvő egy varázslatos utazás kezdete. 

A pillanat, amikor megkéri a kezed csak a tiétek. Megható, intim, akár humoros, biztosak vagyunk benne, soha nem felejted el. 

Ha már feltette a nagy kérdést, és válaszoltál, azt kívánjuk, zárd ki a külvilágot, és éld meg ezt a csodát. Hidd csak el, menyasszony vagy, akiből nemsokára feleség lesz. Társ, támasz, barát, szerető – ahogy eddig is volt, mégis másképp érzel majd. 

 

Mi, a Ziggi Bridal csapata itt vagyunk melletted, hogy megkoronázzuk életed egyik legszebb napját, az esküvőd. 

Egy teljes évet dolgoztunk új kollekciónkon, elképzeltünk téged az anyagok kiválasztásakor, elképzeltünk ahogy az oltár felé sétálsz. Elképzeltünk a fotókon, amiket albumba rendezel majd. És elképzeltük, ahogy először felveszed a tökéletesen hozzád illő, rád szabott csodát: A ruhát. 

Fedezd fel új kollekciónkat, hallgass a megérzéseidre, amikor a ruhákról mesélünk, és keress minket bátran, ha megszólított a tökéletes darab. 

 

Nagyon nagy szeretettel várunk téged szalonunkban! 
És elkísérünk ezen a varázslatos úton. Ebben biztos lehetsz! 

Most pedig nincs más hátra, mint szentelni egy kis időt a ruháinkkal való találkozásra. Talán a tiéd is köztük van 😉 

 

A garlériában mégtöbb fotót láthatsz a ruhákról.