A tökéletes menyasszonyi ruha nyomába

Szerző: | ápr 6, 2022

Tudjuk milyen sokfélék vagytok, gyönyörűek, izgatottak, tettre készek, vagy épp tanácstalanok. Mi most azt szeretnénk, hogy a rátok váró szervezési teendők és cikázó gondolatok közepette néhány percre kikapcsolódjatok velünk, és átnézzük mi is vár rátok, amikor elkezditek megkeresni a tökéletes ruhát. 

A történelem tele van ikonikus öltözékekkel. Ha azt mondjuk híres ruhák, eszedbe jut Katalin hercegnő meseszerű szatén Alexander McQueen menyasszonyi ruhájára? Diana lenyűgöző kosztümjei? A Jóbarátok Rachel Greenjének utánozhatatlan szettjei? És csak pörög a film mennyi, mennyi csodálatos ruha ugrik be azonnal. 

 Ilyen lesz a Te ruhád is, bizony!

Az egyik legfontosabb öltözet ez, egy életreszóló élményhez kapcsolódva, így a kiválasztása is alapos felkészülést, tervezést, gondokodást és szívet igényel.  

Talán már van egy kép a fejedben arról mit viselsz majd, milyen lesz a hajad, a sminked, a parfümöd, a cipőd. Ez szuper! Elsőnek ugyanis a hangulatot kell elképzelned, látnod kell magad mosolyogva, boldogan, hogy kirajzolódjon milyen is számodra a tökéletes darab. 

Azt szeretnénk, hogy a kutatásnak minden percét élvezd, és ne stresszelj, így az alapoktól kezdve segítünk, hogy eligazodj a fazonok és stílusok közt. 

Az első, és legfontosabb, amire szeretnénk emlékeztetni: magadnak kell a legjobban tetszened.

És biztosak vagyunk benne, hogy a lehető legjobb döntést hozod majd a körülötted lévő szakemberek kiválasztásakor a fotóktól a sminken át a dekorációig. Ne tegyél magadra extra nyomást azzal, hogy mindenképpen három ruhaméret csökkentésére kényszeríted magad, hiszen az a ruha, amiben gyönyörű leszel, amiben Te te maradsz már most a rendelkezésedre áll. 

Bízz bennünk, gyere el hozzánk, hadd ismerjünk meg téged közelebbről, és hadd szabjuk rád az álmod! 

 

Nézzük csak, mivel találkozol majd, amikor beleveted magad a tervezésbe!  

 

A klasszikus, egyenes szabású menyasszonyi ruha

Ez a fazon a felsőtested emeli ki, hiszen közvetlenül rásimul. Általában abroncs nélkül készül, és a szoknyarész sem bővül ezáltal. Egyszerű elegancia jellemzi. 

A Ziggi Bridal-nél még a leginkább letisztult fazon esetében is találkozol egy kis varázslattal. Ugyanis minden ruhánknak van egy titka. Egy extra ráncolás, egy fátyol, egy nem mindennapi hátmegoldás. Ugye máris kíváncsi lettél?

menyasszonyi ruha56
menyasszonyi ruha51

Sellő fazonú menyasszonyi ruha

Egészen térdig szűken követi a test alakját, és térdtől lágyan bővül. Sokszor készül rugalmas anyagból, segítve a mozgást. Különösen jól mutat magasabb menyasszonyok alakján. Kiegészíthető fátyollal, akár extrémebb hosszúságban is. 

Ugyanebben a kategóriában találkozni fogsz a trombita fazon kifejezéssel is, ez annyit takar, hogy már a combtól bővül a fazon.

menyasszonyi ruha40
menyasszonyi ruha39

A-vonalú menyasszonyi ruha 

Ez a leginkább klasszikus fazon, és igen közkedvelt is, szépen kiemeli a derekat és a csípőt, már-már hercegnősnek mondhatóan bővül a szoknyarész, elegánsan A alakban egészen a földig. 

 

menyasszonyi ruha31
menyasszonyi ruha30

Báli ruha 

Ez a fazon az a fazon, amit kislányként a füzeted utolsó lapjain rajzolgattál. Tehát álomszép, felsőrészben szűkített, majd deréktól akár több szoknyaréteggel bővül. Gyönyörű csipke, puha tüll, kövek és ezernyi más díszítőelem alapja lehet ez a fazon.  

 

Esküvői ruha59
Esküvői ruha57

Asszimetrikus menyasszonyi ruha 

Mit nevezhetünk asszimetrikus ruhának? Mindent, ami a megszokottól eltér, elöl rövid, oldalain rátétekkel meghosszabbított, vagy épp csak a fél oldalán rövid, esetleg egyvállú. Ha figyelmesen végignézed kollekciónk képeit, megfigyelheted, hogy minden ruhánknak van különleges tulajdonsága. Az egyik a lábaidra helyezi a hangsúlyt, a másik a felsőtested emeli ki. És mi csak várjuk, ki lesz az a menyasszony, akin a ruha végül megszólal 🙂 

 

Esküvői ruha 81
Esküvői ruha 83

Empire fazonú menyasszonyi ruha

Jellemzően a nyári ruhatáradban találhatsz ilyen darabot, közvetlenül a mellrész alatt bővül, lány esést biztosítva egyenes szabásával, meghagyva a legnagyobb kényelmet. Kismamák kedvence, elegáns, szalaggal, rátétekkel bátran díszíthető. 

 

Esküvői ruha68
Esküvői ruha67

Felkeltettük az érdeklődésed? Várunk nagy szeretettel! 

A garlériában mégtöbb fotót láthatsz a ruhákról.